Kontakt os – information

Scooter-Dele.dk er en webshop og vi pakker og afsender ordren alle hverdage. Der er 1-2 hverdages leveringstid* på bestillinger og seneste ordretidspunkt er kl. 14.00 mandag til torsdag og kl. 13.00 om fredagen.

Ønsker du at læse mere om hvordan du handler hos Scooter-Dele.dk eller se vores handelsbetingelser så klik her!

Vedrøre din henvendelse til Scooter-Dele.dk en ordre skal du altid have ordrenummeret klar. Hust at læse handelsbetingelserne omkring retur, fortrydelse og reklamation.

Henvendelser omkring produkter eller generelle spørgsmål er altid velkommen. Så ønsker du at stille et spørgsmål eller sende en besked til os, så udfyld venligst vores kontakt formular og vi vender tilbage til dig hurtigt muligt…

Du kan også ringe til os i vores telefon tid hverdage fra kl. 10.00 til 13.00, her kan vi også være behjælpelige med spørgsmål til ordre samt generelle spørgsmål. Monteringshjælp eller hjælp til indstilling af scooter kan vi godt være behjælpelig med til en vis grad, men ofte er det bedst at køre sin scooter på et værksted, hvis der er problemer med montering eller indstilling, da fejlsøgning kræver at scooteren er fysisk tilstede.

Stil os et spørgsmål

    * Der tages forbehold for uforudsigelige omstændigheder og forsinkelser hos fragtfirmaerne samt udsolgte reservedele.

    SCOOTERLAND E-FORCE