Sådan handler du…

… sikkert og bedst alt til din scooter Hos Scooter-Dele.dk

Når du handler hos Scooter-Dele.dk

Vores nye webshop byder på en forbedret købsoplevelse. Vores side er rigtig nem at navigere rundt i. Med store flotte billeder, overskueligt design og med et godt flow. Så du sikkert og nemt bliver guidet igennem dit køb.

Gå til webshop...

Scooter-Dele.dk er udelukkende en internet butik, derfor foregår al handel kun via vores webshop. Alle henvendelser kan ske enten på mail eller telefonisk i vores telefontid. Det er derfor ikke muligt at møde op på adressen. Hverken for at foretage køb eller med forespørgsler, ombytninger eller reklamationer.

1

FIND MÆRKE

Vælg det scooter mærke du skal bruge reservedele til. På siden vises logoerne og navne for alle mærkerne. Øverst ses de mest populære mærker og nedenunder ses alle mærkerne i alfabetisk orden.

Efter valg af scooter mærke skal der vælges scooter model – alle modellerne ses til venstre på siden i en liste, hvor navnene på modellerne er listet.

På siden ses også et udvalg af reservedele – husk at disse dele kan passe til en eller flere af modellerne i det valgte scooter mærke.

2

FIND RESERVEDELE

Det mest spændende ved en hver handel på nettet er at finde det man skal bruge. Kigge på udvalget og finde reservedelen man ikke kan leve uden…

Når scooter modellen er valgt bliver alle kategorierne listet i venstre siden. Ved at klikke på en af dem ses de tilhørende reservedelene. 

Alle reservedelene der ses på siden her passer alle sammen til det scooter mærke og den model som er valgt.

3

SIKKER BETALING

Kurven er fyldt med alt hvad du skal bruge – og måske lidt ekstra – og er klar til at se hvad der er lagt i kurven. Klik på kurv ikonet i øverste højre hjørne. Her fås et hurtigt overblik uden at komme væk fra siden. 

Klik på ” SE KURV” for at se hvad der er lagt i kurven. Her kan laves ændringer og ses et overblik over priserne og forsendelsen.

Klik på “KASSE” for at gå direkte til betalingen. Her kan hele ordren og detaljerne ses. Kundeinformationerne indtastes og betalingsmetode samt forsendelse vælges.

Handelsbetingelser

SCOOTERLAND E-FORCE